Tuesday, November 29, 2011

Martin Stranka

Telah direview by KIMIA


kali ni ak tringin nak rview ckit pasal sorang artis photo yang wat ak terkesima ngan hasil2 keje beliau.
baru berumur 27 tahun,setaun je tua dari ak,tapi da bnyk sumbangan brade ni..power siot brade ni..nm nye martin stranka,mak abah die lahirkan die pd taun 1984 kat republik czceh(ak pun xtou btol ke x ak eja nama negara ni)..da power dlm photo ofcoz la die blaja bidang photo kat unibersiti prague.. br serius dlm photo sekitar taun 2007.. tolak 2011, br 4 taun die je die terlibat secara profesional dlm photografi..work2 brade ni bertemakan ruang masa antara mimpi dan sedar..2 yg brade dlm gamba kat atas 2 ter senget2 2.. dalam sedar x sedar la 2..


work kat atas ni wat ak teringat ngan lagu vermilion part 1(lagu pun de "part2" da mcm drama bersiri plak)..lagu dari band metal terkenal slipknot..satu awek yang terapung2 dari mula video klip sampai bis..


ak pun maleh nk sembang banyak sebab korang pun maleh nk baca banyak2 kan.. pe kata korang pegi sendiri ke website brade ni www. martinstranka.com .. wassalam...

4 comments:

  1. @Group 3 ( Advance E-Art) : terima kasih kerana sudi comment :)

    ReplyDelete
  2. @theMatty | belami : tQ matty follow kitorang .. aku follow jugak

    ReplyDelete