Friday, December 23, 2011

Jangan Baca Entry Ni !!!

Di review oleh Dirty

As salam semua , hari ni aku nak korang jangan baca apa aku tulis , ingat tu !! Jangan baca apa yang aku tulis !!! ok kita start dari sekarang .. jangan baca .. aiyoo .. yang korang baca lagi ni apahal ?? Aku dah cakap jangan baca  .. ni dah masuk baris ke tiga dah ni korang still baca lagi ?.. kan aku dah cakap jangan baca maknanya jangan baca la .. tak paham ke apa aku tulis ni .. Eeeeeee marahnya aku ..... apa ni ? apa ni ? baca lagi ? orang yang sama plak tu ? ok last last .. jangan baca dah entry aku ni .......


........................... krik krik ( bunyik cengkerik ) ..............


Laaaaaaaa ... yang korang baca lagi ni apahal ? apasal degil sangat ni .. percaya atau tidak korang dah kerugian hampir 2 minit korang tau .. tu pasal aku cakap jangan baca .. kan dah rugi .. padan muka hahaha .. baca gak ? yela2 .. bacala bacala .. memandangkan korang dah baca apa aku tulis .. alang - alang la kan .. apa kata korang tgk skali la work yang aku wat ni .. work yang diberi nama judul Scream For Read


Work ni dah lama dah aku wat .. tahun 2009 ke 2010 x igt .. btw aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang still baca entry aku ni sampai habis aku tulis .. nak abis dah ni .. ini saja review aku .. sekian terima kasih .. abis dahhhhhh ..........


P/S : eh !! baca lagi ??


.

1 comment:

  1. lu sempoi serupa bangsat...dah leh gang ngn fam dah

    ReplyDelete